Ingen ledig vecka

I tisdags var jag barnvakt åt Nala, så jag passade på att åka lite bil med henne eftersom hon inte gillar det, eller snarare inte gillade det=) Hon fick åka några varv på byn och två vändor till Hede så nu skulle jag vilja kalla henne botad!

Vi skjutsade svärmor till jobbet så hon fick lämna en smörgåstårta, sen passade vi på att äta lunch i Hede, åkte hem och grejjade lite.. Åkte till Hede igen, Nala skulle få spruta och det var inte poppis.. 15kg väger hon redan, det blir nog en stor tjej innan allt är klart. 
Emma, Nala är en Rhodesian Ridgeback, ska lägga ut bild men har inte kommit så långt än=)

Jobbade igår och ska jobba några timmar idag.. Det är bra kan behöva alla pengar jag kan få.

Köpte lite studentlitteratur igår, 844kr, dyrt men tyvärr nödvändigt! har en bok till som jag skulle behöva få tag på, så jag ska leta den idag. 

Åhhhh.... Jag har ju glömt att berätta att vi bokat resa! 8/8 åkter vi en vecka till Alanya. Det ska bli helt underbart och jag längtar redan! Bilderna nedan är över det hotell där vi ska bo.

   
Bilderna är lånade från apollo.se

Ikväll ska vi ha middag, jag, Stefan, Johan och Daniel. Alla ska laga varsin asiatisk varmrätt, det blir nog jättegott!

Ciao!

vikarie

Har varit lärarvikarie idag. Åt pizza som blev över från igår till middag idag. Jag och Bosse har varit ute på en skogspromenad tillsammans med mamma och Nala. 
Vad jag ska hitta på hela dagarna fram till fredag har jag ingen aning om, har ju inget jobb eller skola! Är inte van att ha flera dagar oplanerat. 

Nu ska jag leta mig något att göra en stund innan sänggång. 

Ciao!

Sushi bilder

Här är lite bilder sen jag, mina syskon och Stefan lagar sushi till middag, vad tycker ni? Ser det gott ut?!

            

Middagen smakade underbart!

            

Är ni sugna på att testa är det bara att höra av sig, så bokar vi in det! Jag skulle kunna äta sushi nästan varje dag!

Ciao!

Sista dagen på forum

Jag ska inte ut ikväll. Har på det stora hela haft en väldigt trevlig helg. Kände mig dock inte laddad alls för att gå ut ikväll. Istället är jag hemma, städar, tvättar och slöar. Kom på att det var ett väldigt bra tag sen som jag la upp nå bilder, så här kommer några!

Forum torsdag

                            

                           

Jag, Stefan och Emelie grillade för ett helt kompani, mums!

 

Stefan råkade tappa en bit kött på marken, jag försöker plocka bort det jag kan... Johanna åt sedan upp denna bit under middagen dagen efter=)

Ciao!



Plugg, barn och vackert väder

Vi blev med två barn igår eftermiddag. jag hämtade dom från dagis och skola och Stefan lämnade dom imorse och hämtar dom nu i eftermiddag. Efter lite tjatande igår vann dom så det blev tacos till middag. Ikväll däremot blir det stuvade makaroner och korv. Mumma!

Har haft Nala hos mig på dagarna, hon är ju såå goo! Det är så kul att se att Bosse börjar tycka om henne mer och mer. Efter att jag lämnat hem henne idag så gick jag och Bosse å hälsade på Pia och Diana. Det var så vackert väder så vi satt i solen och myste i några timmar! Precis vad jag behövde!

Ikväll MÅSTE jag bli klar med mitt arbete om hälsoekonomi, har nämligen redovisning i det imorgon=( Problemet är ju det att det är ett så otroligt svårt  och icke intressant ämne. Eva följer mig till stan, så ska vi shoppa sen när jag är klar! Måste inhandla lite till helgen.. Just ja, har iaf bestämt mig för att gå, det blir nog sup(a)er! hehe

Kanske ska ta och engagera mig lite i skolan....

Ciao! 

tillbaka...

Har inte haft ork, eller motivation till att skriva på ett tag. Så här kommer en liten sammanfattning av vad som hänt de senaste veckorna.

Skärtorsdagen var det utgång som gällde, hade OTROLIGT kul! Resten av påsken jobade jag.
Mamma och Pappa köpte en mycket söt och underbar liten tik på långfredagen=)

Var in till stan två dagar förra veckan, tanken var att jag skulle gå på två föreläsningar, men jag gick hem efter en halv =) Föreläsaren var tyvärr inte så duktig, hon gjorde inget för att fånga oss åhörare.

Mamma ringde i fredags morse och berättade att Johanna hade gjort illa sig och spenderat natten på akuten, som tur är gick det förhållandevis bra. Hon är "bara blåslagen och har gjort illa en hand" Kunde ha gått mycket värre...

Igår gjorde pappa illa handen under en tur med crossen. Så idag har han spenderat 6 timmar på akuen. Han får dock inget svar på om det bir operation förrän nästa vecka. Just nu är min familj ganska olycksföljd som det verkar..

Till helgen är det forum, men jag har tappat sugen lite... Inget blev som jag hade tänkt mig....

Tänkte att jag skulle lägga in lite bilder på mammas underverk lite senare..

Snart är även denna helg till ända

Har blivit väldigt dålig på att uppdatera...
Jobbade onsdag och torsdag. Jag och Stefan åkte in till stan i torsdags kväll, åt sushi och myste. I fredags var Stefan på magnetröntgen, han får svar om en vecka. Jobbade igår och eftersom det var så fint väder var det otroligt mycket folk. Mina syskon kom iht på kvällen så vi gjorde egen sushi och det blev helt underbart gott. Så nästa gång ska vi bjuda mina föräldrar=) Fick sedan ett tråkigt besked så jag tog en promenad och fick med mig ett barn hem=) 
Skulle egentligen har jobbat idag men på grund av det som hänt så var det inte möjligt. Får se om något barn sover över ikväll också?!

Ciao!

RSS 2.0