Borde....

Sitter hemma i lägenheten och känner att jag borde packa, men jag orkar inte riktigt.
SUCK!

hemma igen!

Nu är vi hemma igen efter en underbar vecka i Turkiet! Har MASSOR att göra på dagarna och kvällarna, så jag hinner tyvärr inte skriva om vår semester eller lägga upp bilder. men det kommer när allt jag skriver om nedan är gjort=)

Det är nämligen så att vi ska försöka höra klart så mycket som möjligt på huset denna vecka, nästa vecka jobbar Stefan sin sista vecka innan han blir arbetslös. Vi ska flytta ut från lägenheten vi bor i nu, städa ur den, å till råga på allt så börjar jag snart skolan=(

Som det ser ut nu så är vi å snickrar å målar från 9-18 varje dag å sen hem och packa, och det är ganska svårt att hitta motivation till det. Så den som vill får väldigt gärna komma hem till mig och hålla mig sällskap när jag packar, jag står för rödvinet och underhållningen... =)

Ciao!



Fredag

Efter jobbet igår var jag ner på området tillsammans med Diana, Robin och Daniel. Vi åt lite mat, tittade på folk och myste. Stefan kom ner kvart över elva och var ganska lugn. Åkte hem strax efter ett, men somnade inte på en gång. Så det var segt att kliva upp nu på morgonen. Men sista arbetsdagen innan semestern och det känns skönt!
 
Vackert väder är det också, så humöret är på topp!

torsdag

Nu är det festival på gång, under dagen har det kommit massor med glada westernfolk. Det känns lite konstigt att den redan är här, detta är ju det sista som händer innan sommaren är slut.
Idag är det dessutom fint väder något som vi verkligen inte är bortskämda med.

Igår när jag kom hem från jobbet, såg Bosse sådär misstänkt skyldig ut när jag tittade på honom, han vägrade dessutom att kliva upp... Till slut klev han upp och blottade sin FETA mage, den jäveln har lyckats ta sig in i skafferiet och ätit upp allt hundgodis! Så det blev en långpromenad för familjen Embretsson/Mann, tyvärr hjälpte det föga, han var precis lika fet imorse... Så just nu befinner sig Bosse i den berömda minuslådan, och där lär han stanna tills han är smal och vacker igen.

Ciao!


onsdag

Jag jobbar å står i, nu är det bara två monsterdagar kvar, om man inte räknar med idag. Det ska bli skönt att åka bort å få vila, bada, mysa å dricka drinkar.
 
Bygget går med en väldig fart just nu, väldigt roligt! Stefan och pappa är så duktiga som bygger hela dagarna. Sitter just nu på jobbet och väntar på gäster, försöker samtidigt titta på kök, men hemsidan verkar inte vilja fungera...

Ciao!


Träningsvärk

Jag har visst träningsvärk från målningen igår. Trodde att jag klarat mig, men icke! Jaja, så kan det gå om man är en fegis och knappt vågar stå på en stege.


JaMåDeLera

Min egen tolkning av den mer traditionella ja må hon leva.
Min lillasyster fyller ju faktiskt 20år idag!

GRATTIS JOHANNA!!!!


Redan augusti!

Sommaren har skyndat förbi och det har redan blivit den månad som jag börjar skolan i... Som tur är, så börjar jag den sista, men ändå...

I lördags var det kalas hos Diana, med god mat, trevligt folk och ganska bra väder. Diana hade gjort en jättegod smörgåstårta och en smaskig sallad som jag åt alldeles för mycket av. Det sjöngs även en hel del karaoke och somliga har bättre sångröst än andra=) Tycker att det var en trevlig kväll, längtar redan till nästa fest!

Igår blev det frukost hos Diana och sedan en promenad runt byn, vädret var perfekt för den typen av aktiviteter. Åkte upp till mamma och pappa för att måla på huset, men FY vad jag är höjdrädd, är förvånad att jag inte har träningsvärk idag, med tanke på hur hårt jag spände mig. Men jag målade i några timmar och sen kom min älskade mamma och löste av mig i mitt hemska jobb.

På kvällen fick vi besök av Micke, Anna och Lave som var på väg ut till huset för att arbeta på i några timmar till. Jenny kom förbi, vi pratade och tittade på lite skolpapper, hon ska ju bli duktig student till hösten. Grattis! Sussie och Henkan dök också upp. Jag och Sussie åkte och hämtade spån och tog en mysig promenad i skogen med hundarna, samt inspekterade min fina målning=)

Innan jag kom i säng så var klockan alldeles för mycket, så idag är jag ganska trött. Men jag piggnar väl på mig fram på dagen.

Ciao!

RSS 2.0