snart helg!

Jag har vikarierat som lärare i två dagar denna vecka, men nu är jag tillbaka i Östersund för spännade föreläsning i statistik!

Jag ringde iaf till vetrinären eftersom Bosse har kräkts i flera dagar. Hon sa att han blivit sur i magen av all stess kring Nalas löpning. Han äter därför endast a-fil, kokt ris och fisk. Det verkar funka för han har fått behålla ll sin mat sen vi började med detta=)

I helgen blir det Sundsvall och shopping i dagarna två=) Jag gissar på att Stefan kommer var ganska less på mig innan helgen är slut. Vi ska på IKEA å så ska vi handla alla juklappar så det är klart.

Jag vet inte om jag skrivit det, emn jag klarade omtentan i läkemedelsberäkning! Det känns jätte skönt, nu är jag ikapp igen, perfekt!



tiden bara flyger iväg

Ännu en vecka till ända. Barnen har varit här i helegn, dels en sväng på torsdagen å sen fredag till söndag, deras pappa kommer snart å hämtar dom.

I fredags var Oscar barnvakt medans vi var på en jätte trevlig middag hos Pernilla. I lördags blev det en långpromenad för mig, barnen å Bosse. Vi gick och hälsade på mormor och morfar och gick hem. På kvällen blev det tacos och Transformers 2 på film=)

Idag har vi gått en promenad, barnen har lekt ute i några timmar, jag har städat och målat lite hemma.
Imorgon blir det la stada, ska in å ha artikelgranskning.

Bosse verkar vara lite dålig i magen, han kräktes en hel del igår å även idag.. Hoppas att det bara är övergående. Vägde honom imorse å då vägde han 6,5kg.

Här är en bild på honom, han är ju för go, min gris=)


Ny vecka nya händelser

Jaha, då var helgen slut igen!
I fredags när jag kom hem blev det en promenad emd Pernilla, bjöd även henne på middag. På lördagen kom världens bästa Paulina hit=) Vi tog en promenad, åt god mat, paratade å hade trevligt. Igår ringde dom klockan sju på morgonen å frågade om jag kunde jobba. Så jobb mellan 8-17. Eftersom jag  inte har jobbat ågot sen i somras så var det verkligen behövligt.
Idag fyller Pernilla år, så hon blev bjuden på födelsedags frukost hos mig. Sen åkte vi på byn en sväng. Nu hade jag tänkt plugga, men det är ju så trist... Har dessutom en hund som står å skäller konstant. Mammas tik löper å Bosse är helt galen. Han har knappt sovit på flera dar, inte jag heller för den delen, för han håller även mig vaken. Så jag har bestämt mig för att kastrera honom.. Orkar inte med det här nå fler gånger, inte han heller för den delen.
Kanske ska återgå till å läsa vetenskapliga artiklar.. Men det tar verkligen emot ska ni veta.
Ha en underbar dag!

ännu en skoldag till ända

Jaha, gick i skolan mellan halv nio och halv tolv idag. Vi hade föreläsning i kvalitativa metoder. Det är ganska svårt å hänga med å förstå vad dom vill få fram.

Har även lite annat skolarbete som borde göras, men istället sitter jag här, i datasalen i biblioteket. Åker iaf hem idag, även om jag ska in till stan imorgon igen.

Gårdagskvällen spenderades med underbara Emma! Bjöd på Chili con carne till middag, sen gick vi ner till en annan komips till Emma å tittade på twilight. Den var bra, det kommer snart en till film, så det ska bli spännande å sen den också.

I helgen får jag träffa min älskade Paulina! Nu var det länge sen sist, trist att hon ska bo så långt borta.

Ciao!

Onsdag

Gick på stan igår eftermiddag å fyndade lite.. Är sugen på å gå ner en sväng idag igen..
Åkte med pappa från stan, fick middag å trevligt sällskap hos Diana. Åkte hem, eldade och tittade på House. Tog bussen in nu på morgonen, börjar inte förrän om två timmar. Har bjudit en kompis på middag å sen ska vi iväg å titta på film.

Har skrivit ut lite skolarbete, så jag har något att göra om jag skulle bli sysslolös (kommer nog aldrig bli så sysslolös), men det ska redovisas om typ två veckor så jag har tid på mig å förbereda.

Nu blir det nog en sväng på stan å sen lucnh med en klasskompis=)

facebook

Nu har även jag skaffat Facebook, har funderat på det länge... Men nu blev det iaf av=)

Mår lite bättre idag, är i stan å väntar på att få åka hem. Har haft kursintro, men dom sa inte så mycket vettigt. Imorgon börjar kursen på riktigt.

Ciao!

Besviken

Att bli besviken är en av de känslor jag har svårast för. Jag väger in så mycket när jag känner att jag blivit sviken, jag tycker att det är svårt att släppa känslan när den väl kommit. Alltså, det går ganska lång tid innan jag känner att jag bearbetat klart det. Med besvikelsen följer så många andra känslor, som svek, inte duga, sorg osv.
Det var lite tankar från mig denna kväll, är inte alls på något toppenhumör. Men om en stund får jag trevligt sällskap, fika och en bra film. Det hjälper iaf lite grann för välmåendet.
Åker hem från stan imorgon, hade planer på å stanna inne hela veckan, men det känns inte så kul längre.
Återkommer imorgon med bättre humör=)
Bjuder på en vacker bild... =)

Dag två och tre

Jag som var så duktig och uppdaterade i lördags, å så har det inlägget försvunnit. Typiskt!

I fredags kom Isabell, vi åt tacopaj till middag tillsammans med Diana, Pernilla å Micke. Åkte på förfest på skalet å sen in på forum. jag åkte hem tidigt, å isabell var intte hemma förrän efter fyra tror jag=)
På lördagen tog vi det lugnt hemma, var upp på Storhogna en sväng för å köra hem föräldrarnas bil. Passade på å visa hotellet för Isabell, jag uppskattar verkligen det stället mer när jag kommer dit som gäst. När jag jobbar i det så tänker jag inte på hur fint och mysigt det faktiskt är där.
På kvällen blev det tacopaj och kycklingsallad till middag. åkte hem till Diana på förfest, skrattade å hade jätte trevligt. På skalet var det ganska lite folk när vi kom, men sen fylldes det snabbt på. Åkte hem vid ett tiden å åt kvällsmat.. Massor med kvällsmat=)
Igår myste vi på hemma hela dagen, skjutsade Isabell till bussen. Städade lite hemma, åt grillat till middag, fars dag fika hos föräldrarna å sen en film. Änglar och demoner.. Den var faktiskt riktigt bra.
Idag ska jag packa, städa och förbereda mig för kursstart imorgon.
Åter till sysslorna.

dag ett av tre avklarad

Redovisningen gick bra, vi fick bra kritik och behövde inte komplettera. Var hemma vid halv sju, då var maten klar, den var JÄTTE god! Förfesten blev hemma, några Svegsmänniskor kikade också förbi=) Hade jätte kul på skalet, dansade en hel del å tittade på folk.
Just nu sitter jag å Pernilla i soffan och slöar, ska snart städa upp efter gårdagen och förbereda för kvällen=) jag hade stora planer på att ta kort å lägga upp här, men batterierna är slut i kameran och jag vet inte var laddaren är... Typsikt.
Ikväll kommer Isabell också, det ska bli jätte kul å träffa henne.

1500 kr fattigare

Och ett nöjespass rikare! Trist att det är så dyrt, var faktiskt osäker på om jag skulle köpa ett i år eller inte. Hoppas det inte blir dyrare nästa år.

På vägen upp på skalet var vi med om en rolig grej, eller jag är inte så säker på att Diana tyckte det var lika kul som jag å Pernilla=)

Just nu sitter jag hemma, håller på och plockar undan lite till imorgon kväll. Åker nämligen in till stan i eftermiddag, jag och Therese ska förbereda vår redovisning som vi ska ha imorgon.

Funderar även på vad jag ska ha på mig i helgen, har kläder för en kväll klart iaf, men det är ju två dagar till.. Tänkte nog hem till Pernilla och "shoppa" lite i hennes garderob=)

Tror nog det blir en promenad ner till henne nu...

Ciao!

ojojoj

Nu var det visst ett tag sen jag skrev sist,
Min praktik är i alla fall slut. Gjorde sista dagen idag.
I torsdags fyllde jag år, hade en jätte trevlig kväll med familjen.
I fredags skrev jag omtenta på läkemedelsräkningen, hoppas det gick bra. På kvällen kom lite kompisar förbi på vin och spel. Vi hade jätte trevligt, Tack!
PÅ lördagen åkte vi in till stan för å köpa tvättmaskin och lite annat behövligt till huset. Jag träffade Therese och vi skrev på vår rapport om ångest, vi satt några timmar på lördagen och 12 timmar på söndagen. Var inte hemma förrän klockan elva igår kväll.
Stefan håller på och slutar snusa, han tog den sista på min födelsedag men sa inget till mig. Efter många om och men kom jag på det på fredag kväll. Hoppas verkligen att han lyckas!!
I helgen blir det forum, förfest hos mig, Ni kommer väl?

RSS 2.0