Mys hela helgen!

Det gick bra med Bosse igår. Som vanligt som blev han helt galen när vi kom till Karin, men när han väl fått sprutan så gick det ju bra=) Han var seg hela dagen, blev inte sig själv igen förrän på kvällen. Fick lite nya tips på vad jag mer kan göra för att minska tandstenen, bara hoppas att det hjälper.

När vi kom till stan igår blev det kebab till middag, lite tv tittande och ett bad, skönt!

Idag har Stefan varit hos optikern igen... Han ska få prova ytterligare ett par linser, hoppas att dessa blir bra. Jag har köpt ett par vita jeans, och två tröjor, allt på rea!! =) Till lunch åt vi sushi, jättegott!

Ikväll blir det middag ute och sen mer mys och en tidig kväll tror jag. Jag börjar ju tidigt imorgon bitti.
Det kommer bli svårt att kliva upp och veta att Stefan får ligga kvar i sänge hur länge han vill. Vårt lilla odjur fick åka med mamma och pappa hem till vemdalen och sova hos dom. Tror att det är det bästa för honom.

Återkommer med mer uppdatering under veckan!

Ciao!

hemma

Kom med bussen klockan 18.00, skönt att vara hemma igen. Mamma skulle på ett möte ikväll, så det blev ingen träning för hennes del, därför passade jag också på att inte träna. Vet att jag egentligen borde, men jag känner mig ganska trött, det har varit mycket denna vecka. 

Imorgon blir det till Hede med djuret innan jag åker och jobbar. hundmaten som jag beställde i söndags har kommit, så från och med imorgob ska Bosse få mat som är bra för tänderna.. Det kan han behöva, eller vi andra i alla fall, så vi står ut att han andas på oss=)

Här kommer en bild på Bosse och Sixten som tyvärr inte finns längre. Dom är ju för mysiga. Men vad dom håller på med.. Jaaa du=)

La Stada igen..

I måndags åkte jag in till stan med pappa, färden avgick klockan 6.20 för min syster skulle in och träna klockan 8.00. Jag själv skulle inte infinna mig på min praktikplats förrän klockan 13.30. Min första dag på praktiken var spännande och intressant. Det var mycket intryck, så när jag kom hem var jag trött, hungrig och nöjd! Jag tror att dessa åtta veckor kommer vara väldigt givande för mitt framtid yrke.

I tisdags började jag 6.40 även denna dag var spännande såklart! Åkte hem med en arbetskollega från ett av mina jobb i Vemdalen området. Hann bara hem och duscha innan vi åkte till Klövsjö för middag med arbetskollegorna. Det bjöds på tacos och trevligt sällskap. Var hemma igen vid 22.00 tiden. Somnade strax före 24.00.

Idag började jag jobba halv sju, så ingen sovmorgon idag heller. Jobbade till 15.00 åkte därefter till Hede och hämtade Stefan och hans kollega. Hem, lagade middag, mamma kom förbi med nyckeln till lägenheten i stan... Här är jag nu! Åkte med bussen som gick strax efter 18.00

Imorgon börjar jag 06.40, så det blir en tidig kväll ikväll. Efter "jobbet"  tar jag bussen hemåt igen, för på fredag blir det en tur med Bosse till vetrinären, för att sen åka och jobba innan jag och Stefan åker in till stan igen.. Många vändor denna vecka, trist men nästa ecka blir det lite färre vändor men mer tid på varje ställe..

Hoppsan

Nu finns det snart ett par nya glasögon i min brevlåda=)

Middagen igår

Till middag igår blev det toast skagen till förrätt, Sussie hade gjort, den var väldigt god. till varmrätt blev det Stefans lamm. Bergström hade med sig potatisgratäng och morots tzatziki. Sussie hade gjort en sallad till det och min uppgift för kvällen var vitlökssmör. Middagen blev lyckad och sällskapet var väldgt trevligt, så det måste vi göra om!

Just nu sitter jag och försöker komma på vilka mål jag har med min praktik, det är inte så lätt. Jag vill ju kunna allt! Men vem kan det??

Tog en promenad med Sussie och hundarna förut idag, en och en halv timme var vi borta, det va så skönt med lite frisk luft och trevligt sällskap.

Ikväll blir det middag hos mamma och pappa, skönt att slippa laga mat=) Tills vi ska dit har jag en hel del som ska göras, får se om jag hinner med allt.

Nu, åter till allt arbete...

Ciao!

Nya Glasögon?

Är lite sugen på nya glasögon, plus att de jag har är väldigt repiga. Igår hamnade 4 par provbågar i min brevlåda. Vilka ser bäst ut?


MAT!

Gud vad jag längtar tills i ska äta ikväll, är redan hungrig! Jag och en kompis åkte till Bulgarien förra sommaren så här bjuder jag på några vackra matbilder=)

Helg igen..

Tänk att veckorna går så fort.. Min praktik börjar på måndag, det ska bli spännande. Jag tyckte nyss att skolan började och att det var september. Fortsätter det i den här takten så är det ju snart sommar.

Igår åt jag, Stefan, Johan, Pernilla, Lelle, Daniel och Diana pizza till middag. Gott! Sen blev det party hos grannen, men Stefan var hemma med barnen. Jag kom hem vid halv 3 och blev väckt runt 6, som tur var fick vi sova till kvart i 9 innan det blev dags för frukost. Vilken sovmorgon! Idag har vi varit hos svärföräldrarna och firat en 6åring. Nu är vi hemma igen och tittar på en väldigt spännande tecknad spindelmannen! =)

Ikväll får vi gäster, det ska bli riktigt trevligt! vi står för köttet till varmrätten, lamm, mums! Vad resten blir får jag återkomma med imorgon när jag vet;)

Förretsen vad tycker ni om min nya design på bloggen?? Tur att jag känner så snälla människor som kan hjälpa till med sånt!!!

Ciao!

Bobba Fett=)

Kände att jag behövde göra lite reklam;)

Jag vill åka utomland NU!

Jag behöver ledigt! Någon som vill bjuda med mig på en resa? =)

Orkeslös

Jag hade stora planer för idag, men nu har hela dagen gått och jag har inte gjort något av alla mina måsten. 
Linda kom hit en sväng mitt på dan, vi tog en fika och samtalade om livet. Jag har också varit på två av mina arbetsplatser och skrivit lönerapporter, måste ju ha pengarna=)

Satte mig på pizzan och pratade lite, kom jag på att jag nog inte hade någon lust att åka in till stan. Diana sa att det skulle jag visst=) När jag kom hem ringde jag Therese, som höll med mig om det lät lite väl tråkigt=) Så jag stannar hemma!!! Härligt! Ringde på en annan av mina arbetsplater, så jag ska jobba imorgon istället, bra och tjäna lite pengar. 

Ikväll blir det träning med mamma, och sen slappa tror jag. Skulle egentligen behöva plugga, men vem orkar det??

Ciao!



Mitt (O)djur!


Skitväder

Nu är jag äntligen hemma efter en lång dag i stan med tråkiga föreläsningar. Vi har fått lära oss skillanden mellan hur man ser på kunskap och lärande förr och nu. Men när förr var har jag ingen aning om.

Träffade en kompis som jag inte sett på länge, fick även skjuts av henne hem=) Synd bara att väglaget var så dåligt att det inte gick att köra fortare än 70. men som sagt, äntligen hemma.. Trist bara att jag måste in till stan imorgon bitti igen.

Ciao!

Typiskt!

Jag och Diana var på bingo ikväll på lövåsgården, ingen av oss har vunnit något på länge så vi tyckte nog båda att turen borde bli vår nu..... Men ICKE! Suck! Jag vill också vinna.. Tydligen går det inte vår väg, det är nog lika bra att strunta i bingon och satsa pengarna på något annat. En resa kanske=)

Vi blev bjudna på middag tidigare ikväll av Diana, men kravet var att vi tog med egen köttfärs=) 

Imorgon bär det av till staden igen, min skjuts kommer strax för åtta. Återkommer till byn på tisdag kväll.

Ciao!

Fredagskväll

Är nu hemma igen efter en trevlig kväll hos grannen. Vi har druckit lite vin, pratat massor och tittat lite på tv. Imorgon blir det jobb för mig igen, erbjöd mig att komma in några timmar när jag vaknat. det är inte alla som har förmånen att komma när de vill:)

Nu ska jag sova så jag är pigg imorgon.

Ciao!

Halvtid!

Ja, nu har jag varit i Sveg och skrivit tenta, får se om tre veckor om det gick vägen. vi hade skrivtid i fem timmar, jag var klar redan efter en och en halv timme och då hade jag verkligen försökt ta det lugnt och skrivit på allt.

Med denna tenta har jag nu avslutat termin tre, vilket gör att från och med måndag börjar nedräkningen tills jag har min examen och ett yrke, YES!


Tentaplugg

När jag kom hem från jobbet idag hade Stefan redan lagat middag, härligt. Därefter skyndade jag mig på Time för att köpa lite motivation till mitt pluggande. Jag kom hem, och här sitter jag nu.. Har inte öppnat böckerna än, försöker komma på allt viktigt som jag måste göra innan, problemet är bara att det inte finns något.

Uppdaterar senare


Ciao!

Summering av 2008

Som en start på min nya blogg tänkte jag göra en summering av året 2008.

Januari: Jag och Therese försökte oss på Student Skii Week, men kom fram till att vi hade det roligare utan de andra studenterna.

Februari: Jag och Stefan åkte till Nynäshamn där vi mötte upp mina föräldrar, gick på en krog där min mosters man och hans "band" spelade.

Mars: Förutom att Stefan fyllde år hände inte så mycket annat.

April: Jag gjorde 4 veckors praktik på Hedegården.

Maj: Jag hade inte så mycket i skolan under denna månad, tvärr nästan inget jobb heller.

Juni: Jag och Therese åkte på äventyr till USA, där vi bland annat besökte New York och Washington DC, självklart shoppade vi massor eftersom dollarn var så väldigt låg! När jag kom hem var det bara det sista lilla kvar att flytta, Stefan hade fixat det mesta medans jag var borta.

Juli: Jag, Stefan och Johan åkte till Göteborg där vi gick på Iron Maiden, besökte Universeum och Liseberg, Vi prickade in den finaste veckan på hela sommaren och hade det helt underbart!

Augusti: Countryfestival med förfest hos oss hela helgen, massor av folk och långväga vänner kom för att umgås och ha trevligt. Icke att förglömma är ju vår paddeltur med massor av skratt och oförglömliga minnen!

September: Skolan började, den tuffaste kusren på hela utbildningen, så det var verkligen ingen mjukstart.

Oktober: Min födelsedag firades med härliga vänner och god mat!

November: TENTA!  Festade i dagarna tre på forum.

December: Fick resultatet från tentan, jag KLARADE mig! Gud vad jag är bra! Julafton firades med nära och kära. Nyår hemma hos oss med vänner och god mat. en trevlig avslutning på 2008!

RSS 2.0