Myskväll!

Stefan gick på semester idag och när jag kom hem från jobbet strax efter 18.00 hade han tänt grillen, hällt upp ett glas vin och höll på å laga mat. Det doftade underbart här hemma!

             

Igår fyllde mamma år, så vi var där på jättegod middag samt lite plump. Mamma vann, tur det eftersom det var hennes dag!

Imorgon blir det fest hos grannen, det ska bli jätte trevligt.

Ciao.

tappat lusten lite

Jag har tappat sugen på att blogga ett tag nu. Men nu har det gått över två veckor sedan jag skrev sist. Stefan tycker att jag ska skaffa facebook istället, att det är enklare att bara ändra status istället för att komma på en massa saker att skriva. Jag är fortfarande lite anti mot facebook, men vem vet det kan hända att jag skaffar det en dag.

Mycket har hänt sedan sist jag skrev, det har varit fest i vanlig ordning. Jag besökte Härdalsyran för första gången. Hade trevligt, men det bästa var nog bilresan! I söndags hade jag min första lediga dag på länge, det var helt underbart!

Imorgon kommer min älskade Paulina med kille på middag, det ska bli jätte trevligt. På måndag styr jag och Diana bilen mot Östersund och stråket. Hoppas att det blir fint väder så vi kan njuta ännu mer av livet!

Ciao!

tiden går

Och jag har fullt upp, jobbar mycket och resten av tiden njuter jag av livet. När jag har mycket på gång så trivs jag bra, jag vet att det kommer in pengar senare, jag behöver inte fundera på vad jag ska göra på dagarna. Ja.. Nu känns det fint!

Pratade nyss med pappa, dom är på väg hem från sin semester på Gotland och landar i Vemdalen imorgon. 
Nu är det äntligen uppehåll efter en hel dags regnande. Väntar på att Stefan ska komma hem så vi ska äta middag och på Diana så vi kan prata lite, har ju inte umgåtts sen Sundsvall, det här går ju inte! =)

Om exakt en månad så är vi på väg till Turkiet!! Det ska bli så mysigt!!

Ciao!

ett tag sen sist

Nu var det ganska länge sen jag skrev.  Förra måndagen åkte jag och Diana på en liten minisemester till Sunsvall och gatufesten. 

Både tisdag och onsdag spenderades många timmar på Birsta, vi tittade, kände och klämde, Ja, vi handlade kanske lite också..=)

På kvällarna åkte vi in till Sundsvall, satt och drack, pratade och lyssnade på musik i det underbart vackra vädret. 

Får skriva mer senare, ska iväg och jobba en sväng nu!

RSS 2.0