8 år!

Igår var det 8 års dag för mig å Stefan Tänk att vi varit ihop så länge!

Hämtade förlovningsringarna i början på veckan när jag va i sta. Stefans sitter perfekt, men min är lite stor, så jag måste nog gå tillbaka med den på måndag.

Var på spinning igår, det va jobbigt. Ikväll blir det gympa å sen har Diana lovat å hjälpa mig med inbjudningarna, känner att jag vill få iväg dom nu!

Ciao!

Fan va jag är bra!

Jag klarade tentan i Vetenskaplig teori och metod!! Det känns så jävla skönt!

Idag ska jag åka ner till Hudik å hälsa på Linda.. Ska även passa på å äta en hel hög med chokladbollar, för å fira!

Igår va jag i stan, plugg hela dagen. Kom hem, kastade i mig lite mat, iväg på gympa.. Fick även med mig Sussie efter många om o men=) Sen blev det hem å hämta hunden å så blev det en långpromenad runt byn. Så igår kände jag mig duktig. 

Har snart fått tag i alla adresser som jag behöver, så nu är det bara det sista som måste göras på inbjudningarna, förutom å skriva ut dom såklart!

Kramar till er


helg igen!

Idag är det fredag å början på helgen=) Härligt! Igår va jag å Stefan in till stan å handlade lite. Bland annat förlovningsringar, eftersom de vi har är i rostfritt stål å vigselringen är i rött guld, dessutom vill jag verkligen ha guld när jag är gift=) Det är vanliga släta ringar i rött guld, väldigt fina.

Har även hämtat hem min vigselring, så nu ska vi låsa in den i kassaskåpet tills den behövs=)

Hämtade Mofli på flyget igår också, det är ett år sedan han var här sist, som vi har saknat honom. Har tänkt å be han om hjälp med inbjudningarna, så vi får iväg dom någongång=)

Stefan körde sönder bilen för några dagar sedan, självrisken ligger på 5000kr, så det känns lite trist. Måste även boka tid för kastrering för Bosses del å det kostar några tusen det med.. Jaja, vi är inte utfattiga iaf..

Imorgon blir det middag på campen och sen lite alkoholförtäring och badtunna, det blir nog väldigt trevligt tror jag.

Nu ska jag umgås lite med Mofli eller Moflarn som Stefans syster dotter kallar honom=)

RSS 2.0