tiden går ju så fort

Tyckte nyss jag gjorde ett inlägg, men det är ju flera dagar sen..
Måndag och tisdag var jag i stan, måndag föreläsning om barn som far illa.. FY att det finns så elaka människor! Tisdag var det om psykopater. Spännande att få en inblick i den världen. Igår och idag har jag jobbat, ska gå iväg och träffa Diana en sväng, handla och plugga. 

Jag får besök av en klasskompis i början av nästa vecka, kul!

Imorgon är det planerat grillning om jag inte minns fel, så det blir till att börja fixa lite med det idag. 

Ciao!


middag igår

Till förrätt igår blev det parmaskinka, chevreost, lök, paprika och tomat. Mitt egen komponerade recept som faktiskt blev väldigt gott, så det ska vi äta fler gånger. Varmrätt blev bakad potatis, vitlökssmör och fläskkarré (efica hade inget bättre att erbjuda som inte kostade 350kr/kg) Vi avslutade middagen med lite chokladpudding. Fast kanske det viktigaste av allt, det trevliga sällskapet, min kille och två gosiga hundar=)

Vad har blivit gjort idag då?
Jo, idag har Stefan snickrat, jag har plockat lite ute.. Ja, det var typ allt. Vi bjöd Stefans föräldrar på sushi idag, det va nog inte riktigt deras grej, fast kul att de provade iaf. jag njöt iaf=)

Imorgon kommer resten av familjen hem, ska bli skönt att få komma hem till min säng! Nala väckte mig halv 5 idag, var inte så där jätte glad kan jag ju säga. Jag var ut med henne då, fick sova till halv sex innan hon väckte mig igen, så då gav jag henne lite mat å sen fick jag faktiskt sova ända till halv sju! Jippie!!!

Nu blir det lite kvällsfika innan jag ska sova, dags för det ifall det blir lika tidigt imorgon bitti.

Ciao!

fredag

Stefan är på jobbet och hundarna sover, jag sitter i köket å surfar. Igår skjutsade jag lillebror ner på byn, han är på klassresa till Åre. Stefan snickrade lite igår och jag höll på med veden en sväng, men stockarna är ju så sjukt tung! Tacos till middag igår, inte fel. Ikväll blir det mys med Stefan och vovvarna. Skulle haft förslag på något gott till middag, lider av lite idétorka just nu. Har ni något bra förslag??

Ciao!

hundvakt

Nu har mamma och pappa åkt ner mot varmare breddgrader, närmare bestämt Barcelona. Kvar har dom lämnat hunden, så jag, Stefan och Bosse ska flytta över helgen. Känns som att det är lättare att ha henne där hon är van. Vi ska passa på att jobba så mycket det går i helgen, vill ju att det ska bli klart ju.

Planerade kök igår, tror att det kommer bli jätte bra! Har pluggat en del idag också, men det känns inte som att något går in..

Ciao! 

hahahaha

Sitter och pluggar, kollar på en powerpoint från en föreläsning och läraren hade hittat ett klipp på nätet, kände att jag ville dela med mig!

Nu har jag ringt efter hjälp för att få till det, men det gick inte iaf, så jag får väl länka istället då..

 http://www.jesper.nu/jtube/Suget/941-Babis_ammar_mamman_upp_o_ner/

Praktik

Har varit i stan idag, vi har diskuterat fram var vi vill vara på praktiken. Så nu är det klart, jag fick bägge mina placeringar där jag ville så jag är verkligen nöjd!

När jag kom hem tog jag hand om tvätten och pluggade lite. Sen kollade jag och Stefan på film. Taken. VILKEN BRA FIILM! Kan starkt rekommendera den! 



Nu ska jag sova!
Ciao!





ingen vinst idag heller

Spelade bingo nu ikväll med Diana och Emelie, men ingen vann. Snart borde det ju vända tycker jag.
Helgen har spenderats hos mamma och pappa, har mest hållt på med veden, men det är ju såå tråkigt. 

Imorgon blir det Östersund igen, ska välja praktikplatser inför hösten, får se hur det går. Risken finns att vi blir väldigt osams. 50 personer som ska försöka enas. 

Ciao!

???

Nu har jag varit jätte duktig på förmiddagen och pluggat, men nu är orken slut! Försöker istället samla kraft till lite städning, men det är svårt. Ikväll blir det mys, det känns som det är behövligt. 

Imorgon är det staden som gäller igen, men denna gång är det inte för min egen del, ska vara chaufför till svärmor som ska på sjukhuset. 

Ciao!

onsdag

Var i La stada idag.. Hade en känsla igår när jag packade att jag glömt något.. Diana ringde på förmiddagen och berättade att jag glömt ta med skjortan som sulle lämnas tillbaka.. Jag VISSTE att det var nåt. Jaja, kan ta den en annan dag!

Tyvärr var inte dagen så givande som jag hoppats, men det är väl lite som jag slipper läsa mig till. Har varit hos mamma och pappa hela kvällen, tänkte vara duktig och hjälpa till på bygget, men jag vågade inte stå där uppe och släppa taget, tur att Oscar och mamma vågade iaf. Vi hade en älg som gick omkring på gården och åt, fast jag gick ut så stod den kvar, konstigt!

Nu är det sovdags.

Ciao!

måste ju visa...

Kom ju på att jag måste visa hur duktiga pappa, Stefan och Krister är!

      
     

Det är jätte kul att se hur det har vuxit fram något som man kan ana är ett hus från ingenting.
Jag är säker på att det kommer bli jätte bra när det är klart. Dom ska fortsätta ikväll, får se hur långt de kommer ikväll=)

Vi åt middag hos mamma och pappa hela helgen, här är i fredags med den alldeles nyköpta grillen. Behöver jag säga att det blev utsökt?!

     

Ciao!

fika någon?

Nu sitter jag framför datorn, vet inte vad jag ska äta till frukost. Stefan har precis åkt på jobbet och hundana härjar.

Någon som vill komma på lite fika idag? 

Ciao!



måndag kväll

Idag har jag pluggat flitigt, ibland blir jag imponerad av mig själv=) Jobbade i två timmar på eftermiddagen, gick hem och tog vovvarna på en promenad. Middag idag blev hemgjord pizza, det va gott. Gjorde dels en pizza mix och ett pizza kit. Mixen var godare tyckte vi alla, den andra var lite för tjock. 
Nu har jag precis kommit hem från en promenad med mamma, som jag förövrigt bjöd på middag tillsammans med lillebror. 

På schemat imorgon står pluggning för hela slanten. Å på kvällen blir det HOUSE! Jippie!

Nu ska jag gå och spela Wii med Stefan.

Ciao!


ingen vinst!

Spelade bingo förra söndagen, vann inget, var i Sveg i torsdags med svärmor å spelade, vann inget.. Spelade bingo idag, men vann inget.. Suck! Jag vill också vinna! Men jagfick några trevliga timmar i bilen med Diana och Kevin iaf. Vi har gjort upp lite mer planer inför sommaren, jag tycker att det är såå kul att planera, tror Diana gillar det också!

Imorgon MÅSTE jag plugga, måste läsa ikapp lite, emn jag har ingen motivation, någon som har och kan dela med sig??

Fått mitt schema inför sommaren, jobbar totalt 29 dagar, start 16/6 och slutar 5/8.

Ciao!

vad blev gjort?

Det blev inte alls mycket gjort igår. Pluggade en stund å tittade på när stefan jobbade. Grillat till middag hos mamma och pappa igår, å lasange där idag. Skönt att slippa engagera sig! Tack mamma!

Annars händer inte mycket i mitt liv.. fast det är ganska skönt=)
Nu ska jag sova, lider av en otrolig trötthet just nu..

Ciao!

jag borde...

Har massor av skaer som jag borde göra.. Jag borde skura golven, plugga, plocka ur huset hos mamma och pappa, gå ut med hundarna. ja, detta är bara några av alla saker som ska göras. Får väl se sen ikväll vad jag har lyckats med. 

Jag har iaf fått alla böcker till kursen som jag läser. Alla verkar vara i jätte fint skick. 
Nu ska jag gå och väcka Stefan så vi kan äta frukost. 

Ciao!

torsdag

Hemma igen! Fick skjuts av Diana hem till vemdalen igår efter en del kånkande på påsar inne i stan=) I tisdags kväll såg vi Patrik 1.5. Den var jätte bra! Tycker jag definitivt att ni ska se. 

            
Igår tittade jag och Stefan på en anan  bra film, YESMAN, den tycker jag också att ni bör se=)

Följde Stefan till Hede idag, hann göra några ärenden medans han var hos tandläkaren och drog en visdomstand. Nu på eftermiddagen har jag tvättat och städat här hemma, och nu ska jag ta tag i pappershögen. 

Ciao!

Vilken Helg!!!

Jag har haft en jätte rolig helg tillsammans med Stefan och Daniel. I fredags åkte vi in till stan, åt sushi till middag och gick på Wolverine. Filmen var bra och det var nog första gången som det varit massa folk på samma film som vi. Annars brukar det endast vara några ensamma själar.



Lördag åkte vi ut på Lillänge och gjorde några inköp, ner på stan så jag fick gå till optikern å sen hem för grabbarna skulle dricka öl. Middag åt vi tillsammans med Ulle, Maria och hennes kille. Därefter åkte vi till Z- hallen. Stefan fick ju i 30års present av mig att vi skulle gå på Mustasch! Det var flera band som spelade, men mustasch var helt klart bäst. Stefan köpte ett linne som bandet signerade. Coolt!

Söndag åkte vi hem, gjorde inte så mycket på kvällen och igår på morgonen åkte jag in till stan igen. Har börjat läsa sista kusren innan sommaren.  Stefan åkte tur och retur till Stockholm igår för att gå på Metallica! Fick mess av honom vid kvart i 5 nu på morgonen, då var de nästan hemma.

Just nu sitter jag på skolan och väntar på att Diana och Kevin ska komma in till stan, de hade tänkt att åka in å handla lite å det passar mig jätte bra med lite sällskap, blir ju så ensamt här..
Imorgon åker jag med dom hem=) Är inte alls sugen på att vara här i stan. Men det blir nästan inga dagar alls nu fram till i höst!!!

Ciao!



RSS 2.0