tiden går..

Tiden går så fort!
Snart har hela oktober gått. Vi bor numera i det nya huset, även om det inte är klart. Men vi har vatten och el iaf. Idag är jag ledig så jag har flyttat massa saker, men det tar ju sån tid.
I helgen kommer Therese, vi ska plugga..
Äh.. återkommer senare.

första veckan på praktiken slut

Första veckan på andra praktiken är slut och jag har lärt mig massor. Tycker det är ett jätte rolig ställe som jag gör praktik på.
Tentan som jag skrev förra fredagen gick inge bra. Hade ett fel och får därmed skriva min första omtenta den 30 oktober.
Bygget går framåt, vi hoppas kunna börja flytta in under veckan. Det är bara att hoppas på att elektriker och rörmokare kan komma så vi får vatten och el också=)
Igår var vi på Mustasch i Östersund. Fan vad dom är bra! Älskar verkligen deras musik. Så nu är nästa mål att försöka få biljetter till Globen i februari,  coh se en annan bra grupp, det skulle vara så grymt kul!
Imorgon blir det jobb för mig och farmor, vi har en hel del småjobb som ska göras.
Ciao!

Praktiken slut

Igår gjorde jag min sista praktik på den avdelning där jag varit. På måndag ska jag vara på ett nytt ställe. Just nu sitter jag på skolan och väntar på att vi ska börja för dagen, har en hel del som skulle behöva skrivas.

Igår målade jag klart i ett rum och grundade i ett annat. Så nu har jag massor som ska täckmålas, får se om jag gör det ikväll eller om det blir imorgon efter tentan.

Hade trevligt i lördags när jag var ut, men åkte hem ganska tidigt. Nu börjar föreläsningen.

Ciao!

RSS 2.0