Möhippa!

Vaknade på morgonen, fint väder och ett mess från Diana, hon tyckte vi skulle ut å gå i det vackra vädret. Jag å Bosse går mot byn, precis när han sätter sig å bajsar så kommer en stor cheva å stannar vid mig. Ut hoppar Diana, Johanna å Pernilla med skumpaglas och mousserande vin. Min frukost! =)

Stefan kommer ner å hämtar Bosse, jag får klä på mig mycket vackra kläder=) vi hoppar in i bilen och åker mot Östersund. In i lägenheten å äter frukost, Emma ansluter sig till oss.  Vidare ner på stan där jag får i uppdrag att sälja saker, samt utmana folk i Twister och korvjuck! Maria anslöt sig till oss. Sålde som FAN gjorde jag=) Utmanade några stycken på Twister samt en i korvjuck, och det var en kille som va på svensexa.

när jag sålt så jag va helt slut, blev det att vi åkte till bodaborg för ett par timmars hjärngympa=) Lyckades införskaffa mig ett par snygga solbrillor, tack Emma=)

O´learys för lite mat, vidare till lägenheten där vi alla dog av en sväng, sen blev det party igen! Massa skratt och lekar. Tog bussen in till stan, tillbaka till O´learys där vi stannade till klockan var 1. Då kom vår tappre chaufför å hämade oss. Jag var den enda av oss tjejer som va vaken i bilen hem!

Jag hade jätte trevligt å roligt på min möhippa, dagen efter var det bara å kliva upp å ge järnet med veden..


redan maj

Igår var det exakt en månad kvar till examen, helt sjukt! men jag tror inte att det kommer kännas som att vi är nära slutet förrän praktiken är slut, å den är lut fredag nästa vecka. Sen blir det Uppsala i en vecka..

I helgen som va hade vi barnen å höll på med veden hela helgen, eller ja.. Stefan fick jätteont i rygen på söndagen när de var i skogen å han är fortfarande inte bra. Han åkte till Stockholm igår på utbildning å kommer hem imorgon. Jag ska också åka hem en sväng imorgon, se till Oscar å hundarna.

Adios!

RSS 2.0