mina älskade killar

Sitter i lägenheten i stan och väntar på att mina killar ska komma in. Stefan ska till optikern imorgon och jag ska jobba innan vi åker hem. Sen blir det utgång imorgon kväll.

Tänkte försöka få till en klippning imorgon innan jag ska på personalmiddag. Får se om jag hittar någon som kan offra sig för mig.. Någon som känner sig manad? =)

Dr house

Nu sitter jag framför mitt favvoprogram=) Blev bjuden på middag ikväll hos Therese och Max, det var gott och trevligt! Sen har vi suttit med vårt arbete, vi närmar oss 3 sidor. Förstår inte rikigt hur vi ska hinna få ihop den men det ska väl gå det med. Det måste ju!

Imorgon får jag åka hem, ska äta middag med Pernilla och umgås lite. Det ska bli trevligt! Å så får jag sova med mina killar och det ska bli riktigt mysigt=)

Ciao!

yes!!

Gjorde min första urintappning idag, å det gick UTMÄRKT!



Ny vecka igen!

Helgen har gått fort.. Alldeles för fort! 
När jag kom hem i fredags hade Stefan gett barnen mat, så dom satt å kollade på TV, å han höll på att laga en mysig middag till oss. Det blev rotsaker i ugn, vitlöksbröd och entrecote, mumma! Tittade på en film med barnen innan de somnade. Upp i lördags å jobbade. Kom hem, lagade tacos tittade på film och åt marängswiss=) När barnen somnat myste jag å Stefan framför Ghost Raider. Upp tidigt idag för jag å Johan skulle städa. Stefan var hemma med barnen. Nu ikväll har det blivit kyckling å ris till middag å sen film. I Robot. Barnen blir kvar till imorgon bitti, Stefan lämnar dom på väg till jobbet. 

Pappa åker in imorgon men inte så tidigt, så det blir lite sovmorgon iaf=) Ska försöka åka hem en kväll i denna vecka. 

Måste ju berätta om mitt misstag. Jag tappade min teleforn i TOAN... Så bra!!! Äckligt!  Men den fick ligga på tork i några timmar å nu fungerar den igen..

Ciao!

tyvärr...

Det var tungt att kliva upp imorse. 5.20 är lite för tidigt för min del.. Det har gått bra på praktiken idag, har haft massor att göra hann inte ens äta lunch förrän klockan var 14.00.

Ringde idag å kollade upp ett sommarjobb som tyvärr inte blir av.. Känns ganska trist, tror nämligen att jag skulle ha lärt mig massor på att vara där en sommar. När jag kommer hem imorgon blir det väl till att fylla i ansökan om att jobba som vikarie i sommar.. Fast det blir väl bra det med, hade kanske hoppats lite för mycket på det andra bara..

Barnen kommer och ska bo hos oss i helgen, jag ska jobba på lördag så Stefan blir lekfarbror hela dan=) Ååååhhh, nu längtar jag hem, skönt att det bara är en natt kvar innan jag får åka hem över helgen.


Ciao!

halvtid

Nu har jag gjort hälften av min praktik. Så idag var det halvtidsbedömning närvarande var jag, min handledare, huvudhandledaren och en lärare från skolan. Vi diskuterade hur jag tycker att det går, vad jag behöver öva mer på osv.

Oscar fyller 13år idag. Jag ringde tidigare ikväll för att säga grattis, me han hade varken tid eller lust att prata med mig=) Sitter just nu och tittar på 3.an det handlar om feta amerikaner. En kvinna skyller all hennes övervikt på att hennes mormor var överviktig. Jag blir så trött på dessa dumma amerikaner. Det är synd att de inte fattar...

Nu blir det sängen, börjar 6.40 imorgon.

Ciao!

dr house

Äntligen har mitt favvoprogram börjat igen! HOUSE! Jag hann se halva programmet, men det gör inget är bara glad att det börjat igen.


7år!

Idag har vi varit ett par i 7år! Bjuder därför på lite puss kort=)

 

ftv, bm+ stan

Jag och Stefan jobbade i 6timmar igår, vad vi är duktiga!
Denna morgon började med en promenad till svärföräldrarna för att lämna hunden på dagis. Gick hem, åkte till Hede och började med ett besök hos folktandvården. Jag har TVÅ hål!! Jag som aldrig haft ett hål i mitt liv. Tandläkaren tyckte att jag skulle komma tillbaka om någon vecka för att få lite tips på hur jag ska använda tandtråd. Hålen sitter mellan de bakersta tänderna i underkäken. Alltså inte så lätt att komma åt. Han tyckte också att jag skulle köpa flourskölj, så det har jag gjort. När jag ändå var inne på apoteket passade jag på att köpa tandkräm med flour också. Tandläkaren sa också att jag får komma tillbaka om ett år, å så tittar de då om man kanske måste borra. Han betonade och sa: Nu är det upp till dig, vad du gör med dina tänder.... 615kr kostade det för 10minuters information och en snabb titt i munnen, helt sjukt vilka priser...

Finns inte så mycket att säga från bm, mer än att jag kommer få en remiss skriven till stan.

På praktiken ikväll har det varit få patienter med lagom mycket att göra. Jobbar kväll imorgon också, det ska bli skönt med lite sovmorgon. Fast både pappa och Johanna sover i lägenheten och jag antar att bägge ska upp så risken finns att jag inte får sova.

Stefan var in till stan ikväll och köpte bil, det enda jag vet är att den är vit och att det är en SAAB.

Nu ska jag kika runt lite på nätet innan det är dags att sova.

Ciao!

fredagkväll

Nu sitter jag i lägenheten i stan och väntar på mina älsklingar som är på väg in. Stefan skulle ta en vaccination idag kl 15.30 och sedan åka in till stan, men läkaren var en timme försenad, drygt.

Idag har det varit en rolig dag på praktiken med blodprov, sprutor, borttagande av dropp, nålar och KAD. Dokumentation, omläggningar och en massa annat roligt.

Imorgon blir det jobb, min klasskompis skulle komma och hämta mig det betyder att jag slipper gå! Härligt!!! När jag jobbat klart imorgon och Stefan är klar hos optikern så beger vi oss hemåt för en trevlig kväll ute med min familj. Vi har bokat bord till klockan 19.30. 

Söndag jobb och sen tänkte jag försöka vara lite social med Diana=)

Ciao!

Krångligt att vara sjuk..

Eftersom jag har praktik, så måste jag ta igen de två dagar som jag varit sjuk. Detta innebär att jag idag ringt och ändrat min tandläkartid för säkert 7:de gången=) Nu ska jag dit på måndag innan jag ska till bm. Jag har ringt till två av mina jobb och sagt att jag inte kan komma de dagar jag lovat. Så nu har jag praktik mån-fre förutom sista veckan då jag går mån-tors.

Idag lyckades jag sova till 9 innan djuret ville ut. sen låg jag å tittade på nätet och tv fram till mitt på dan, då jag var över på pizzan en sväng. Har varit ute å gått med Karin.

Nu ska jag laga lite mat innan jag ska åka in till stan. Förresten så har jag lite problem med mina nya glasögon, blir illamående när jag har dom på mig. Ringde till företaget idag, han skulle skicka en returlapp till mig så jag kan skicka in glasögonen så de kan kontrollera slipningen. Mina gamla glasögon har samma styrka och det är ju dt som är konstigt. Hoppas att det går att lösa, för jag tycker om mina nya och vill gärna använda dom=)

Ciao!

jaha..

Jag blev ju som sagt förkyld igår, å jag kände att det nog var bäst att ringa praktikplatsen å höra av de har för regler om att komma till jobbet och vara sjuk. Hon jag pratade med tyckte att jag skulle stanna hemma, så nu väntar jag bara på att bussen ska gå, så jag får åka hem. Har ingen lust att sitta i stan om jag inte måste... Typiskt, varför kände jag inte efter nu på morgonen INNAN jag åkte in till stan.. Suck!!

Vinkväll

På bussen igår på väg hem från stan så började jag få så j-vla ont i ryggen. Förkyld blev jag också dessutom..Bussresan på 2 timmar blev en pina.. Kom hem åt två värktabletter, tog med mig en flaska vin och for upp till Karin. Hon bjöd på en god kycklinggryta och ris, MUMS. Vinet var väldigt gott det med! Vi satt å pratade å skrattade fram till halv tio, då lapp-taxin gick hem=) Det här måste vi göra om, nästa gång byter vi vinsort och mat bara=)

Kom hem å tog hand om tvätten, gick å la mig.. Gud va skönt det var att få sova hemma.. Upp tidigt för att hinna med bussen till stan igen. Jag la mig tillrätta och slumrade nästan hela vägen, det var behövligt! Lunch idag blev blodpudding med lingonsylt, samma sak blir det till middag.

Färgkodningen innebär att det jag skriver med svart i min kalender har med skolan att göra, rött betyder jobb eller när jag sagt till på olika ställen att jag kan jobba, blått fritid och grönt, sånt som jag absolut inte får glömma.. Smart va?!

Ingen som ska till stan på måndag? Det har strulat till sig lite för mig, ska vara hos bm på måndag morgon 8.30 å sen skulle jag behöva komma till stan, för jag börjar halv två.

Nu ska jag leta efter några vetenskapliga artiklar, som jag och Therese kan ha med i vår rapport.

Ciao!

Vuxenpoäng

Stefan följde med pappa å tränade igår, när han kom hem så fikade vi å drack te, hör och häpna.. Där kom det några vuxenpoäng.
Jobbade idag, när jag berättade för min kollega att jag har färgkodat min kalender, blev han väldigt imponerad och sa att det måste ju vara väligt mycket vuxenpoäng att göra så.. En annan kollega tyckte då att det var så många vuxenpoäng på min kalender att jag inte behöver dricka kaffe för att vara vuxen..Håller med! Blir nästan lite impad av mig själv faktiskt=) Duktiga jag!

Har nu tagit på mig mina nya glasögon, härligt att se klart utan en massa repor i synfältet. Min farmor kommer på fredag, mysigt att träffa henne lite.

Imorgon kväll blir det lite vin, gott!

Ciao!

Visst är vi söta?!

Å visst ser vi fullt normala ut=)


Söndag igen

Veckan går verkligen fort.. Redan söndag och imorgon vecka 7. Det gick bra och jobba det blev iaf 5,5timmar. När jag kom hem sprang jag över till grannen som för dagen bytt yrke till frisör och höll på att göra slingor. Hann dock inte se det färdiga resultatet,  men det får jag väl göra på tisdag=)

Middagen serverades hos föräldrarna, köttbullar och potatis med inspiration från Italien, gott! Håller på och tvättar mina lakan, gud vad det ska bli skönt att få gå och lägga sig ikväll i rena lakan! Gick över till Diana en andra omgång, vi satt och pratade lite och myste i hennes varma vardagsrum.. Bosse låg på soffan och blev utstirrad av en katt. När vi skulle gå råkade han nog skrämma henne lite och hon honom, för Bosse sprang ut i hallen med svansen mellan benen.. Nu väntar jag bara på att Stefan ska komma hem så vi kan mysa lite framför en film eller nåt..

Imorgon blir det jobb igen innan jag sätter mig på bussen för att åka in till staden. Uppdaterar antaglien från Östersund imorgon kväll.

Ciao!



Ingen rast ingen ro..

Fullt upp på jobbet idag, roligt! Tiden går så mycket fortare då=) Stefan hörde av sig mitt på dan idag å berättade att vi ska jobba imorgon, så där rök min sovmorgon:S 

Ikväll blir det bara lugnt, Diana ringde nyss så det kan hända att jag kikar förbi hos henne om det är förfest där. Men tanken med kvällen är att bara ta det lugnt. 

Nu ska jag stoppa in en tvättmaskin och plocka undan lite innan jag riktigt kan njuta av att vara hemma=)

Ciao!

Tvätt, tvätt och åter tvätt

Sitter på jobbet, har hållt på och tvättat sedan mina kollegor gick hem vid 14.00. Men nu väntar jag bara på att få starta den sista maskinen=) Härligt! Synd bara att jag måste vänta på att klockan ska bli 20.00 så jag får låsa en dörr och lägga på ett skynke...

Dagen har gått fort ändå, tur det. Jag har pratat med hon som har hand om lönerna, så nu äntligen tror jag kanske att hon har fått till det så jag slipper restskatt nästa år.. Det vore ju trevligt!!! Köpt 4 doftljus idag, Diana ska få lukta sig till vilka 2 hon vill ha så tar jag de andra två=)

Imorgon ska jag hämta upp mamma klockan 8.00, vi ska jobba ihop =)

Ciao!

Hem ljuva hem

Hemma igen , Skönt. Sitter framför datorn med lite nötter och en cider=)
Har provat mina nya glasögon, de satt bra, sa Stefan iaf=)

Glömde ju berätta att tentan som jag skrev den 15/1 gick vägen! Fick bra resultat dessutom.. Det betyder att jag och Therese ska fira att vi är SÅÅÅÅÅ BRA! Vi har klarat allt hittills i vår utbildning. Vi får väl se när detta firande blir, men jag längtar!

Jobb hela dagen imorgon, ska sen hem till Pernilla, äta lite snacks och sedan åka på skalet en sväng. Det blir nog väldigt trevligt!

Ciao!



tiden flyger iväg

Har snart redan gjort 2 veckor av min praktik. Den enda nackdelen med praktiken är att jag inte känner att jag har tid med mitt eget liv... Jag hinner inte träffa mina vänner, när väl tiden finns så orkar jag inte...

Har kommit fram till att jag kommer få en restskatt som heter duga!! Känns ganska tungt nu faktiskt, det är ju inte som att jag har nästan 10.000 liggandes i ett hörn till övers liksom..

Mina nya glasögon har kommit, ska prova dom ikväll när jag kommer hem, hoppas att de sitter bra!

Nu ska jag nog laga lite mat och sen bege mig till sjukhuset. Längtar tills jag kommer hem ikväll, min säng är verkligen den bästa, samt mina killar som också ligger i den=)

Ciao!

Ingen pappa kom...

Det var precis lika kallt denna morgon, bet bra i kinderna.. Pappa ringde och berättade att han inte var i stan, han hade stannat hemma och åkt skidor istället, lyx! Därför blev det heller ingen stroganoff.. Jag åt middag med Therese, Max och hans kompis. Vi beställde mat från lilla Siam, gott.

När vi ätit klart var det bara att börja plugga, eller ja.. Försöka strukturera upp arbetet lite. Jag tror vi lyckades!

Nu ska jag surfa runt lite innan det är dags att sova.

Ciao!

Dagens middag

Till middag idag blir det färdig köttsoppa, hårdbröd och vatten=) Så trist att äta själv, därför känns det enklast att laga något som går fort. Men imorgon ska pappa också sova här, då blir det korv stroganoff med ris.

En vecka av praktiken har redan gått, de resterande 7 kommer nog att gå lika fort. Under veckan som gått har jag fått öva på saker som jag redan kan och lärt mig en massa nya saker. Från imorgon kommer jag mestadels att följa en person under 5 veckor, och  då kommer det nog bli mer rutin och jag kommer lära mig massor.

Tror jag ska återgå till min sysselsättning, inget alls... Jag och Therese hade tänkt att ses, ingen av oss hade lust att gå ut, och jag orkar inte släpa på datorn. Hoppas det inte är lika kallt imorgon, för då ska vi gå och jag har glömt min halsduk=(

Kan hända att jag skriver något mer oviktigt innan kvällen är slut..

Ciao!

ensam...

Minus 22 grader.. Brrrr, tur att jag fick åka med Therese nu på morgonen, TACK! Jag var ner på jobbet en sväng, men fick gå hem halv 12. Det var bara två patienter och inte så mycket att göra med dom. Så när jag slutade kom Stefan och mötte mig, vi åt frukost/lunch tillsammans innan han begav sig hemåt. Så nu sitter jag här framför datorn och har gjort så sedan han åkte för mer än två timmar sen.

Jag försöker leta reda på lite material till det arbete som ska skrivas under praktiken, men har än så länge inte hittat något bra. Ska väl ta och göra ett mer seriöst försök snart.. Det blir två nätter till här i stan innan jag får sova hemma en natt.

Jag har lite planer som jag tänkte försöka sätta till verket, måste bara ta reda på lite mer information först... Återkommer med mer info om detta=)

  Här kommer en liten puss bild från Turkiet !

RSS 2.0