fest!

Ikväll blir det Partaj!!
Hoppas på en glad och trevlig kväll!

Ciao!

Målare

Idag har jag och Pernilla målat. Just nu ser det väldigt bra ut, frågan är bara om det ser lika bra ut sen. Har även imponerat på mig själv genom att måla en balk som sitter i taket, jag är så väldigt höjdrädd.

Pluggat lite har jag också gjort, men det blir nåt slarvfel=(
Ska få jobba imorgon och på fredag, perfekt!

Ciao!

vardag och en liten fundering

Ännu en dag till ända på praktiken, har inte hänt så mycket idag. Fick öva att sätta PVK på en av sjuksköterskorna. Hoppas det finns mer att göra imorgon, dagarna går så sakta annars. 

Onsdag, torsdag och fredag blir det målning för hela slanten. MÅSTE se till att få det klart, så vi kan flytta in någon gång. Det börjar bli bråttom nu. Trist att folk inte kommer när de säger att de ska det. 

En annan sak som retat mig ett tag förutom folk som inte dyker upp när de ska, är folk som inte bryr sig att höra av sig. Alltså, jag har jättefina goa vänner, men ibland gör jag som de flesta andra, försök att utvidga min vänskapskrets lite. Det jag kan bli så otroligt less på är att de inte hör av sig, jag hör gärna av mig och ser till så vi träffas. Men att alltid vara den som hör av sig, det suger. Sammanfattningen jag gör av det hela, är att det från den andra sidan inte finns något intresse av att umgås. Vilket är helt okej för mig. Jag har ju som sagt mina vänner, men då tycker jag inte heller att man ska klaga på att man inte har någon att umgås med, när det faktiskt är självvalt!

Eller vad tycker ni?

Söndag

Helgen har passerat. Jag har haft praktik under helgen, sen följde Sara med mig hem, vi skulle umgås lite tänkte vi.
Middag på Aisa Wok, jag åt biff md bambuskott och Sara tog 4 små rätter. Sen var det dags för bio, The Ugly Truth, jättebra film! Skrattade, skämdes och blev kär, allt som en bra film ska innehålla.

Ikväll har jag träffat Therese en sväng, vi har skrivit lite på arbetet. Sakta men säkert kommer vi fråmåt. Träffade även en annan klasskompis, hon skulle kanske kika förbi hemma i helgen.

Nu är det bara två nätter kvar tills jag får sova hemma!

Ciao!


kom hem en snabbis iaf

När jag summerade mina praktiktimmar visade det sig att jag hade för många, så jag tog och åkte hem en sväng. Jobbade till tre inatt, åkte hem, sov och satte mig på bussen som gick strax efter åtta. Sov nästan hela bussresan. HÄRLIGT!

Sen jag kom hem har det inte blivit mycket vettigt. Pluggat lite, handlat och myst med Bosse. Ska strax ner på byn igen och hämta ut lite alkohol.

Ciao!

Måndag

I fredags kväll var jag hemma hos Diana och Robin, vi tittade på idol och pratade. Robin mådde inge bra alls och jag åkte hem vid halv elva.

I lördags var vi uppe i huset och höll på en stund på dan, på kvällen var det middag hos Sussie och Henkan, mycket trevligt! Efter maten åkte vi flickor iväg på tjejfest hos Diana, mycket skratt och roliga lekar=) Stefan fick hämta mig vid halv tre.

Igår följde jag med Diana och Robin till Sveg och farbror doktorn, eftersom Robin bara blivit sämre. På kvällen blev det bingo, sen fika och en film hos Anna och Micke.

Idag har jag varit i stan hos Therese, vi har pluggat massor! Har ett arbete som ska skrivas under praktiken, så vi kände att det var dags att komma igång. 4 sidor har vi skrivit idag. Jag tycker vi har varit mycket duktiga!

Imorgon blir det Östersund igen, men nu blir jag borta en hel vecka, kommer hem på tisdag kväll om en vecka. Eftersom jag inte har tillgång till internet blir det med all sannolikhet ingen uppdatering.

Ciao!

OJ!!!

Det var visst ett tag sen jag skrev sist.. Vad har hänt?

Vi har varit på en veckas semester i Turkiet igen=) Nämnde det lite snabbt i mitt senaste inlägg tror jag..
Vi har flyttat från vår lägenhet, städat ur den och flyttat in hela vårt bohag i en liten stuga där vi försöker samsas om utrymmet med alla kartonger.
Bygger på vårt kommande boende för fullt, allt för att kunna flytta in så snart som möjligt.
Beställt kök och fått det levererat, nu ska det BARA monteras.
Stefan har blivit av med jobbet, men fått jobb hos en kompis i två veckor, får se vad som händer sen.
Jag har börjar skolan och har redan gjort två veckors praktik.

Eftersom vi har flyttat så har vi inget internet och det underlättar inte direkt för uppdatering, men jag ska bli bättre=)


RSS 2.0