Bröllopsplaner

Gårdagskvällen med Stefan var otroligt lyckad! God mat, trevligt sällskap, varmt bad och en bra film! Det behövde vi..

Till bröllopsplanerna då.. Nu är det bara 6veckor kvar, har massor av saker som ska göras innan dess. Har suttit å gjort en lista på vad som är kvar att göra, å får då inte till några saker nästan. men det är ju massor kvar, så det vore inte riktigt ärligt att publicera denna "fusklista" än.. ska prova komma på allt som är kvar.

Har 3 veckor kvar på praktiken, snacka om att det går fort! 5 veckor kvar till examen, helt sjukt. Tills dess är det massa papper som ska skickas in å fyllas i. Pengar som ska betalas ut.. Tur att jag har jobb på en gång sen iaf=)

Undra om jag ska ta å passera skatteverket på vägen till sjukhuset idag å skaffa personbevis.

Adios amigos! 

nu är det slut..

Nu är säsongen över för denna gång! Avslutades med forum i dagarna två!
Fint väder heeela helgen härligt! Är väldigt nöjd med helgen, synd att inte alla min vänner kunde komma. Men nästa vårforum provar vi igen! =)

Nu sitter jag i stan å väntar på att Stefan ska komma, vi ska ut å äta, se bio och mysa med varandra! Pappa övergav tillochmed lägenheten och åkte hem för vår skull, så vi har lägenheten för oss själva.

Så trevlig kväll på er för det ska iaf jag ha! =)

söndag

Jaha.. Då har jag gjort min praktikhelg.. Känns skönt att vi bara behöver göra 1. Planerna inför helgens forum är i full gång=) Måste komma ihåg å ringa å beställa lite alkohol.. Går ju inte å vara utan.

Har bokat ett möte med Stefan, min familj, Pernilla och Diana på tisdagkväll. Vi måste komma överens om lite bröllopsgrejjer. Känns som att det är dags för det nu.

Imorgon är det personalfest, det ska bli väldans trevligt! Skönt å få sova hemma två nätter dessutom.

jaja.. inget mer vettigt idag=)


OjOjOj.. Vad jag är dålig..

Har inte uppdaterat på 2 månader! Skandal!!!

Det som har hänt är i alla fall att C-uppsatsen är skriven och försvarad. Nu väntar vi bara på kommentarerna från examinatorn, så vi vet vad vi ska komplettera med. Arbetet heter iaf "Föräldraras delaktighet i neonatalvården".

Har även börjar min praktik, gjort första veckan nu. Det går bra, det är roligt att avsluta utbildningen med praktik, känns som att jag lär mig massor varje dag.

Vet inte om jag jag skrev det tidigare i höstas, men skolan kom ju på att vi skulle ha en klinisk sluttenta på hela utbildningen det är både en teoretisk del (tenta) och en praktisk del som ska genomföras på praktikplatsen. Några klasskompisar kollade upp lite grejjer å pratade med skolans jurist som kollade upp och det visade sig att skolan anmält ändringen två månader försent.. Så då blev den frivillig!! Det känns jätte skönt! Jag har funderat en del på hur jag ska göra och beslutat mig för att inte göra den, jag tror att det är viktigt innan vi fått ett jobb har vi väl fått det första jobbet så tror jag att det inte är någon som bryr sig å kolla på våra betyg..

Å angående jobb så har jag fixat sommarjobb!! Jag börjar den 7/6, det känns helt otroligt skönt att det har löst sig med den biten. Måndag den 7/6 klockan 8.00 ska jag infinna mig på Hedegården i Hede. 

Bröllopet närmar sig med stormsteg! Inbjudningarna är skickade och 71gäster kommer på bröllopet. Klänningen har kommit, den är bara lite lång, men jag hoppas att farmor och jag kan lösa det=). Menyn börjar ta form, det är bara några saker som måste bestämmas. 

Puss å kram på er alla!   

RSS 2.0