lycklig!

Jag är sjukt lycklig just nu!
Stefan hade gömt en guldring i min chokladkalender.. När jag tog fram den, så friade han! Jag grinade lite, sa JA! Så just nu är vi extra kära!!
God Jul på er alla!!

Snart jullov!

Gud vad jag längtar efter jullov!
Ska in till stan på måndag och efter det behöver jag inte åka in förrän runt den 20 januari. Det ska bli så sjukt skönt!

Annars har jag fullt upp i livet som vanligt! Massor att göra både i skolan (även om jag inte gör så mycket) och hemma. Mamma, pappa och lillebror åker till Thailand på tisdag, så det blir en annorlunda jul i år, men det blir säkert jätte bra iaf. Det ska bli mysigt å fira hemma hos oss. Jag har som mål att det inte ska finnas några flyttkartonger kavr på julafton.. Det blir nog tajt, men än är det inte omöjligt iaf=)

Nu ska jag åka hem till Vemdalen!

Hallå i blåbärsskogen!

I fredags kom min lillasyster hem från sin resa i Australien. Brun var hon och sken som en sol gjorde hon när vi hämtade henne och hennes resekamrat på frösö flygplats. 

Idag har jag varit i la stada, fått lite info kring C-uppsatsen som vi snart ska börja skriva, det börjar verkligen bli lite nervöst nu.. Men detta fixar vi=)

Imorgon blir det julbord med familjen på Wemerskolan, i var där i fjol å det var jätte gott så förväntningarna är höga! 

Har fått jobb i några dagar, det känns super! Har nästan inte jobbat något alls sen i somras och det känns i plånboken. Men nu börjar ju säsongen dra igång så då blir det mera jobb. 

Planerar för fullt inför nyår, problemet är bara att det inte är någon annan som har kommit lika långt i planerna som jag. Men nu har vi nog bestämt att vi ska vara hos oss iaf. Det tycker jag känns skönt, lättare å få till det med hundarna. Har även fixat till det för Karins hundar=)

Nu är det dags å laga lite middag, Stefan kommer snart hem å då blir det middag å sen film. 

Adios!

 

vilken bra helg!

Har haft en superhelg!!
Vi har haft det jätte trevligt med massor av shopping. Gjort av med massor av pengar, men det gör inget. Det var massor av saker som vi behövde=)

På lördagskvällen gick vi ut å käkade å sen blev det Daltons och drinkar, några i sällskapet var inte så pigga på morgonen..

Nu måste jag till lägenheten å ut med hunden!

Adios!

RSS 2.0