jobb i helgen

Efter att ha varit ledig i två dagar, ska jag nu jobba i tre. Både onsdag och torsdag har varit helt underbara dagar. Massor med sol och värme!! Härligt!

Jag har bara varit ute nu när det har varit så fint, brände mig på axlarna i onsdags så igår var det tröja på. Mamma och pappa samt lillebror kom hem igår, Bosse satt på deras trapp och väntade.

Nu måste jag ut igen i det fina vädret.


har ju glömt...

Jag har glömt att berätta att jag klarade tentan som jag skrev i början av juni. Det känns helt underbart!!

nu är festen slut..

Efter att ha partat i två dagar, så är festen slut å det känns ganska skönt=) På midsommarafton var vi hemma hos Karin och grillade, drack å pratade. I går var vi hos Diana och festen innehöll samma saker. 

Jag och Diana har haft hetsiga diskussioner bägge dagarna, jag tycker att det är roligt att diskutera och argumentera för och emot. Jag blev även sminkad igår, det kändes jättekul efetrsom jag aldrig gör det annars.

Idag har vi varit på fika hos Henkan och Sussie, matat fiskarna så nu vet jag inte jag ska hitta på.

Ciao



glad midsommar

Glad midsommar!

Nu ska jag skynda iväg på jobbet, å ikväll blir det fest!

måndag

Jag, Diana och Robin skulle följa med pappa in till stan, för han skulle åka till stockholm och inte komma hem innan mamma åker ner på torsdag. När jag gått med Bosse nästan hela vägen ringer pappa å säger att han kommer hem iaf och att vi inte behöver följa. Robin blev lessen och vi hade inget annat för oss, så vi tog med oss Emelie och åkte in själva. 

Ett par byxor, tre par trosor och en massa mat var det som inhandlades till vårt hushåll. Jag har haft en jätte trevlig dag, även om jag inte handlat så mycket=) Vi har pratat en del om hur vi ska göra med allt på midsommar, men jag tror tyvärr inte att vi blev nå klokare.

Imorgon bär det av till Sveg, ska lämna in föräldrarnas bil på service, träffa Isabell och gå på bolaget inför helgen! Just ja, imorgon börjar jag min första dag på sommarjobbet, men det ska väl gå bra hoppas jag.

Ciao! 

bilder

Här kommer några bilder från vår resa. Med tanke på detta dåliga väder skulle jag kunna tänka mig och åka igen... Tur att jag faktiskt ska det, den 8/8 bär det av igen!

                    

 Fördrink innan avgång            Första frukosten          Utsikten från balkongen

              
Lunch                                   Fikapaus=)

  

Poolen

        

En väldigt god middag med förrätt och varmrätt

 
TURIKET





tillbaka i kalla Sverige

Nu är vi hemma igen, känns bådeskönt och tråkigt. Skönt att få sova i sin egen säng, tråkigt att komma till kylan. Vi bokade ospecificerat och hamnade i Alanya på ett hotell som hette Dalmatas Elegant. Det var ett lägenhetshotell, som var helt okej. På dagarna låg vi mest vid polen och myste och på kvällarna gick vi ut och käkade. Vi har ätit massa turkisk mat, som såklart var jättegod. 
hela veckan har flutit på jättebra, problemen började när vi skulle checka in på flygplatsen. Vi fanns inte med på passagerar listorna! Så efter att ha fått vänta vid disken i 45minuter fick vi äntligen checka in. Därefter åt vi lite mat å kikade i taxfree butiken. När vi klev ombord på planet var både jag och Stefan trötta, och tillslut lyckades jag somna men vaknade efter en liten stund av barnet på raden bakom oss sjunger Ted Gärdestads Satellit om och om igen!! Så gick det med den sömnen!

När vi närmade oss Sundsvall så började vi cirkulera i luften, till slut hörde vi kaptenen som sa att det inte fanns någon personal i flygtornet, så vi var tyugna att vänta lite till. Efter ytterligare en stund sa kaptenen att 5minuter till kunde vi vänta men inte längre, fanns inte bränsle så det räckte. Då skulle vi vara tvugna att åka till Östersund å landa där... Men personalen infann sig i tornet så vi kunde landa. Totalt väntade vi ca 30min i luften. Å vilken landning. Läskigaste landningen jag har varit med om! Men det gick bra det med!  När vi landat fick vi inte kliva av planet för det fanns ingen polis där som kunde kontrollera våra pass!!! Tillslut kom vi av planet iaf, alla var väldigt lyckliga. Vi väntade på skjuts från flygplatsen i ca 75min. så klockan hade hunnit bli 20.00 innan vi lämnade Sundsvall. 

När vi kom hem åkte vi och hämtade Bosse, vad vi har saknat honom. 
Nu blir det en promenad med djuret och sedan frukost.
Ciao!

Busigt!!!

Har gjort kanske det mest spontana i mitt liv, käns så just nu iaf..
VI ÅKER TILL TURKIET IMORGON!

Bokade resan kl 16.00 idag, känns helt underbart!
Så vi höres om en vecka.

Ciao!

Sommarlov

Nu har jag skrivit sista tentan för denna termin, så numera har jag sommarlov! Känns underbart! har varit med Stefan och farmor hela eftermiddagen, vi hjälptes åt vid bygget. 

I helgen får vi barn, får se hur länge de stannar. Men det ska bli mysigt å se dom igen, var ju ett tag sen sist nu. 

Tänkte bjuda på några vackra bilder från när jag var i Tyskland för tre år sedan, ge er lite sommarkänsla!

          

                                               



tisdag kväll

Nu är klockan strax midnatt, jag sitter å pluggar trots att jag egentligen inte har någon lust! Jag hittar hela tiden en massa andra roliga saker att göra, å så är ju Stefan utan jobb tre dagar denna vecka, inte bra!

Har haft många planer under dagen på vad jag ska hitta på nästa vecka, får se vad det blir, om det blir något. Har suttit en stund nu å försökt läsa mig till hur jag ska rösta på söndag, för det ska jag göra. Hur har ni tänkt??
Jag tycker att man ska rösta om man får, för annars kan man ju inte komma sen och säga att allt bara är skit! Har man chans att påverka ska man ta den!

Imorgon är det panikplugg antar jag å sen middag hos föräldrarna.

Nu ska jag nog sova.

Ciao!

Så var även denna helg slut

Grillning hos Carne i fredags, god mat å fint väder=) Vi tog det ganska lugnt å kom hem runt halv tolv. På lördag morgon åkte vi upp till mamma och pappa. Stefan byggde och jag hjälpte till att sätta potatis och lök. Åkte hem, duschade och for till stan. Vi satt på baksidan av lägenheten ett tag och myste i värmen. Tog taxi ner på stan och gick på G3. Från början var det helt okej med folk, men framåt ett var det så mycket folk att det inte gick att ta sig fram. Träffade syster en snabbis. Nattmaten åt vi på Sibylla, MUMS! 

På söndagen var vi lite seg, men var hemma i vemdalen igen vid 14. Åkte upp till mamma och pappa för en morsdag fika, mammas favvo, Princesstårta. hann även hem och städa lite innan det var dags för bingo. ÄNTLIGEN vann jag!!! Jag vann 300kr, ingen stor summa, men det känns mycket roligare efter att ha fått vinna iaf en gång! 

Tänkte förresten lägga ut de för länge sedan utlovade bilderna på Nala.

               

Idag är det plugg och åter plugg som gäller hoppas bara att jag orkar, känns som att jag redan har tagit sommarlov.
Men först en morgon promenad med hunden!

Ciao!


RSS 2.0